Roli i ambasadorit amerikan Herman Berstein në shëndetësinë shqiptare.

SHBA nga 1926 në 1936 hulumtime dhe investime në shëndetësinë dhe infrastrukturën Shqiptare. (Pjesa e dyte) . Nga Dr. Fatjona Lubonja, Ed.D– Duke ju referuar artikullit të publikuar disa kohë më parë në Opinion (https://opinion.al/shba-nga-1926-ne-1936-hulumtime-dhe-investime-ne-shendetesine-shqiptare/) mbi historinë e humultimeve gjatë, viteve 1926-1936 ky artikull është një vazhdim i një sërë shkrimesh me kontekst historik. Është e rëndësishme të theksohet ky moment historik ku midis Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka patur një bashkpunim të mirëfilltë me karakter humultues studimor. Ky bashkëpunim solli ndryshime dhe përmirsime direkte në shëndetësinë shqiptare, ndërtimi

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2016 by FATJONA LUBONJA.